Despre mine
Entertainment de calitate din 1993!

Am avut sansa in anii de inceput ai acestei profesii in Romania.

Asta mi-am dorit sa fac dintotdeauna. Sunt oameni care simt de la cele mai mici varste ca asta isi doresc si trebuie sa faca in viata - eu sunt unul dintre acestia! Muzica este principala pasiune a vietii mele si linia pe care am urmat-o indiferent de circumstante. Pregatirea mea de baza este Facultatea de Socio-Psihologie, insa dintr-un anumit punct de vedere se poate spune ca e adiacenta avand in vedere statele vechi de plata din domeniul muzical. Este adevarat ca am avut sansa in anii de inceput, dar aceasta s-a datorat in foarte mare masura activitatilor mele muzicale care ma recomandau.

Totul a pornit in ianuarie 1993 cand niste tipi care stiau ca am fost pasionat dintotdeauna de muzica, mi-au oferit posibilitatea de a lucra ca DJ la Radio Uniplus. A fost fascinant din prima clipa in care am luat contact cu mixerul si am realizat ca doar visasem sa ajung in aceasta ipostaza. Lucrurile se petrec cu viteza uneori si m-am trezit admis in echipa de emisie! Wow! Acum pareau justificati anii in care adunasem discografii pe casete, benzi, vinyl sau CD! In sfarsit si cunostintele mele de electricitate si electronica si-au gasit aplicabilitatea, radio-ul fiind un mic univers al cablurilor, butoanelor si reglajelor fine. Este mult mai usor sa faci ceva in domeniul tehnic atunci cand intelegi principiile ascunse multora. E imposibil sa nu notez si faptul ca experienta de muzician (am cantat intr-o trupa, la chitara si chitara bas) a fost un atu foarte puternic ce a contribuit la reusita mea de radio. Pur si simplu urechea muzicala este absolut obligatorie atunci cand lucrezi cu ritmul sau muzica.

De la intrarea mea in radio m-am familiarizat si cu o alta ramura a profesiei de DJ: aceea de DJ de eveniment. Totul a pornit de la un prieten care m-a rugat sa fiu DJ la nunta sa, avand in vedere ca asculta programul meu de party la radio si ii placea foarte mult. Nu stiam in acel moment prea mult din ceea ce inseamna asta, si chiar aveam retineri legate de muzica folclorica la care nu ma pricepeam deloc, insa am acceptat in baza prieteniei noastre si a dorintei sale de a-i onora evenimentul. Parca ma simteam mai comod in studio insa contactul direct cu publicul m-a facut sa descopar o chestie care radioul nu ti-o ofera: versatilitatea. Sa intuiesti publicul si sa faci un program care sa placa celor ce danseaza in fata ta era o altfel de provocare. Radioul era ca un simulator de zbor dar la un party conduci in mod real - distractia celor prezenti tine de abilitatea si experienta ta! Si cele mai importante lucruri sunt: creativitatea si adaptarea - sa pui muzica potrivita la momentul potrivit, sa creezi suspans , asteptare sau tensiune, sa stii cat poti impinge limitele si cand sa lasi publicul sa respire. Arta este unica. Tehnica o poate invata aproape oricine! Dupa primul party au inceput sa apara tot mai multe solicitari, din partea celor prezenti la eveniment carora le placuse prestatia mea, asa ca am hotarat mai tarziu sa cumpar aparatura proprie si sa ma dedic acestui lucru. Solicitarile s-au diversificat: petreceri corporate, cluburi, reuniuni, zile de nastere, sonorizari de trupe, etc.

Experienta de radio m-a ajutat intotdeauna si imi este utila in prezent. Am facut productie audio comerciala si productie de emisiuni: - Talk-show-uri: “Tovarasii Tai” (2000-2002) - Radio Contact, - Party-uri: “Vineri Nu Mi-e Somn” (1997-2002), “Party All The Time” , “Pana Maine Dimineata” (1997-2002) – Radio Contact - Emisiuni specializate: Star 30 Airplay (2003-2006) – Radio Star, Teoria Iubirii (2000-2002) - Radio Contact - Emisiuni TV: Star 30 Airplay (2003-2005) – Prima TV - DJ in cluburi (Salsa You And Me, Energy, Twice, Onyx, Fratelli, Evolution) party-uri sau evenimente.